Kvinnans kropp hittades i papperskorgen dumpad på Phang Nga Hill

Phang Nga –

En kvinnas kropp hittades i en soptunna dumpad på en kulle i Phang Nga-området.

Ka Pong-polisen i Ka Pong-distriktet underrättades om kroppen i går (26 decemberth). Polis och räddningsarbetare anlände till platsen på Khao Sok-kullen som gränsar mellan Phang Nga och Surat Thani.

En plastkorg hittades på kullen, inuti hittade de en kvinnas kropp. Kroppen identifierades senare som Supattra Yodkaew, 30, från Surat Thani.

Mr. Meksuwan Supanmok, en anställd vid Kuraburi Highway Station i Phang Nga berättade för Phuket Express att han klippte gräs och rengjorde vägskyltar på vägen vid kullen. Han kände en illaluktande lukt innan han såg soptunnan på kullen.

Han var säker på att det fanns en död kropp inne i soptunnan eftersom det enligt honom hade dumpats många kroppar där tidigare. Han bestämde sig för att ringa polisen.

I det här skedet tror polisen att kvinnan misshandlades till döds i ett annat område innan hennes kropp dumpades i papperskorgen. Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den misstänkte och dödsorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.