18 års minne hölls vid Tsunami Memorial Wall i Maikhao, Phuket

Maikhao, Phuket –

Religiösa ceremonier hölls vid Tsunami Memorial Wall i Maikhao för de 18th  år till minne av offren för tsunamin 2004 i Phuket.

Tre religiösa ceremonier som var kristendom, buddhism och islam hölls i morse (26 december)th) vid Tsunami Memorial Wall i Mai Khao, Thalang till minne av de 18 åren sedan den tragiska tsunamin på Phuket Island.

Totalt finns 45 nationaliteter av offren listade på väggen och deras kroppar begravdes bakom muren på en kyrkogård. Blommor placerades på väggen för att minnas de som förlorades i händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.