Wichit kommer att hålla det 15:e årliga löparevenemanget

Wichit –

Wichit kommun kommer att hålla den årliga Running @ Wichit 15th Årligt evenemang i februari.

Det kommer att finnas två typer av löpningar som är ett Fun Run på 4 kilometer: 250 baht per person och ett Mini Marathon på 10 kilometer: 300 baht per person.

Tävlingen kommer att vara den 5 februarith, 2023 med start från Suan Sri Puwanart Public Park i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Anmälan från 27 decemberth, 2022 till 22 januari 2023 i Wichit kommun. För mer information vänligen kontakta Wichit kommun på 076-525100 Ext. 170 till 173.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.