Myndigheterna i Phuket säger att de är redo för nyårets sju dagar av fara

Phuket -

Phuket-tjänstemän har tillkännagivit kampanjen New Year's Seven Days of Danger från den 29 decemberth, 2022 till 4 januarith2023

Det sa Phukets viceguvernör Arnuparb Rodkwan Yodrabam till Phuket Express. "Vi förbereder oss för att förebygga väg- och sjöolyckor inför den kommande nyårsfestivalen."

"The Seven Days of Danger kommer att vara från den 29 decemberth, 2022 till 4 januarith, 2023. Vi siktar på att minska trafikolyckor, skador och dödsfall år över år”, tillade Arnuparb.

Ett specifikt mål för att minska antalet olyckor gavs dock inte anteckningar The Phuket Express.

”Världsminnesdagen för trafikoffer i år kommer att hållas den 26 decemberth2022 från 8:30 till middag på Phuket Technical College,” noterade Arnuparb.

Samma dag kommer också att vara ett minnesmärke över den tragiska tsunamin på andra dagen i Phuket 2004.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.