Man hittades med kniv på Bangla Road, förd till polisstationen

Patong –

En man hittades med en kniv på Bangla Road i Patong och fördes till Patongs polisstation.

Kathus polischef Siwat Rawangkun berättade för Phuket Express att i natt (15 december)th) de genomförde en vanlig patrull som vanligt på Bangla Road för att förhindra brott och illegala droger.

Patrullen fann att en thailändsk man utan bar överkropp hittades bärandes på en kniv framför en lokal nattklubb. Han fångades och fördes till Patongs polisstation för förhör och för ytterligare rättsliga åtgärder.

Inga ytterligare detaljer om händelsen lämnades av polisen. Det var inga skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.