Kvinnlig knarklangare greps i Thalang med 1,720 XNUMX metamfetaminpiller

Thalang –

En kvinnlig knarklangare har gripits i Thalang med 1,720 XNUMX metamfetaminpiller.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att i går (14 decemberth) de har arresterat Mrs. Ratree Gansantear i en närbutik i Baan Ao Po i distriktet Pa Klok. 1,720 XNUMX metamfetaminpiller beslagtogs från henne.

Gripandet kom efter att polisen fått ett tips om att Mrs. Ratree sålde droger i området. De genomförde en stingoperation innan de arresterade henne.

Hon fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.