Ölbar i Patong hittad utan laglig licens

Kathu –

En ölbar i Patong hittades utan laglig licens efter klagomål från oroliga medborgare.

Kathu-distriktets chef Siwat Rawangkun berättade för Phuket Express att de kontrollerade barölen i Patong i går kväll (14 december)th) efter att officiella klagomål lämnats in som säger att vissa barer öppnade med hög musik som stör invånarna.

Barchefen kunde inte uppvisa ett lagligt tillstånd för baren och ett tillstånd för försäljning av alkohol. Chefen fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder men nämndes inte i pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.