Sexton personer skadades efter att en lastbil kraschade in i en bahtbuss i Thalang, Phuket

Thalang –

  Sexton personer har ådragit sig skador efter att en lastbil kraschade baktill på en bahtbuss (Song Taew) i Thalang, Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 4:37 i morse (11 decemberth) på Thep Kasattri Road i Sri Soonthorn sub-distrikt.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade bahtbussen på centralreservatet kraschade in i ett träd. En skadad lastbil fanns i närheten.

Sexton personer på Baht-bussen ådrog sig skador, 14 var medborgare i Myanmar och två var thailändare. En oidentifierad thailändsk medborgare hade fått allvarliga skador. De fördes alla till sjukhus med sju ambulanser.

Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till olyckan. Ett omedelbart uttalande om vilka omständigheter som ledde till det stora vraket lämnades inte av räddningspersonal eller polis på platsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.