Phuket firar "Amazing Thailand 10 Million"

PRESSMEDDELANDE:

Phuket -

Evenemanget "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" på Phukets flygplats är planerat att välkomna ankommande passagerare på tre utsedda flighter, varav två redan landade TUI Airways Flight BY086 från London, Storbritannien, och IndiGo Flight 6E1763 från New Delhi, Indien.

Närvarande vid välkomstceremonin för de två första flygningarna var Narong Woonciew, guvernör i Phuket-provinsen, och Mrs. Numfhon Boonyawat, biträdande guvernör för politik och planering, Thailands turistmyndighet (TAT), samt tjänstemän och personer från allmänheten och privata partners.
-------
Det tredje utsedda flyget för välkomstceremonin är Delta Air Lines Flight DL7929 (KE 663) från Seoul, Sydkorea, och beräknas landa klockan 21.10.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.