Mer än 12,000 XNUMX turister deltar i Full Moon Party på Pha-Ngan Island

FOTO: MGR Online

Pha-Ngan Island, Surat Thani-

Mer än 12,000 XNUMX turister deltog i fullmånefesten på Pha-Ngan Island i Surat Thani.

Wiwat Chuenban, vice ordförande för Thailands turistråd sa till Phuket Express: "Festen hölls igår (9 december)th) vid Rin Beach i Baan Tai-distriktet.”

"Mer än 12,000 XNUMX thailändska och utländska turister njöt av festen. Restauranger, hotell och butiker på stranden var också fulla av kunder. Det här var den sista natten av fullmånefesten för den sista fullmånen i år”, tillade Mr. Wiwat.

Under tiden patrullerade Pha-Ngan-distriktets tjänstemän och polis festen för att säkerställa säkerheten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.