Patong Carnival återvänder till Phuket

Patong –

Den årliga Patong-karnevalen har återvänt efter att den har ställts in under de senaste åren under Covid-19.

Patongs kommuns PR-avdelning berättade för Phuket Express att evenemanget kommer att hållas från 16 december till 18 december. Patongs kommun bjuder in allmänheten att gå med i de 36th årliga PHUKET KARNEVALEN 2022.

I år kommer att vara under parollen "Amazingly Beautiful and Fun Everywhere Everytime" med fantastiska parader. Festivalen hålls traditionellt i Patong för att markera början på Phukets turisthögsäsong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.