UPPDATERING: Phuket-företaget påstås vara kopplat till den kinesiska "maffia"-chefen Tuhao anklagad för att ha ormar olagligt

Phuket -

Anklagelser har väckts mot en vaktmästare för olagligt innehav av ormar på ett företag som enligt uppgift är relaterat till den påstådda kinesiska "maffia"-bossen "Tuhao".

Vår tidigare historia:

Brottsbekämpande tjänstemän inspekterade flera företag i Phuket som enligt uppgift är relaterade till den påstådda kinesiska "maffiabossen" "Tuhao". Polisen beslagtog bilar, sängar och datorer.

Nu till uppdateringen:

Phukets provinspolischef generalmajor Sermphan Sirikong berättade för Phuket Express idag (1 december)st):

"Ett av företagen som tjänstemän inspekterade i går var Royal Park Phuket Co. Ltd (Snake Garden) där de hittade många ormar i glaslådor och som tidigare användes för att sälja örtprodukter i Wichit."

"Officerare beslagtog tio ormar av olika arter på platsen. Vaktmästaren fördes till Wichits polisstation för att åtalas för olagligt innehav av vilda djur eftersom inga licenser hittades." avslutade Sermphan.

Namnet på vaktmästaren fick inte pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.