Patong Carnival för att markera den officiella invigningen av Phuket-turismens högsäsong

Phuket -

Den årliga Patong-karnevalen kommer att hållas denna månad för att markera den officiella invigningen av Phukets turismhögsäsong.

Patongs kommuns PR-avdelning berättade för Phuket Express att den årliga Phuket-karnevalen i Patong, det 36:e årliga evenemanget 2022, kommer att hållas från 16 december till 18 december. Festivalen hålls traditionellt i Patong för att markera början på Phukets turisthögsäsong.

Mer information kommer att släppas av Patongs kommun senare och kommer att täckas här av The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.