Vägen nära Phukets flygplats skyndas att avslutas i slutet av denna månad

Phuket-

En väg under konstruktion nära Phukets internationella flygplats i Thalang är på väg att bli klar i slutet av denna månad.

Vår tidigare historia:

Phukets viceguvernör följde upp byggandet av vägförbättringar nära Phukets internationella flygplats i Thalang-distriktet som ligger 11 procent efter schemat, enligt vice guvernören.

Phukets viceguvernör Pichet Panapong och Phuket Highway Office Chief Mr. Yuttana Pitak igår (25 november)th) inspekterade Nummer 4031 Road (Mud Dok Khao- Airport Road) nära flygplatsens landningsbana i Maikhao-distriktet.

Vice guvernör Pichet berättade för Phuket Express, "Byggningen startade den 10 mars i år och är planerad att vara klar den 5 oktober i år, vilket kommer att vara totalt 210 dagars arbete. Arbetet ligger dock efter tidsplanen. Bygget skyndar sig att vara klart i slutet av denna månad. Detta är den andra vägen som leder till flygplatsområdet.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.