Gamla Phuket fängelse börjar rivas för att förvandlas till en offentlig park

Phuket -

Gamla Phuket fängelset har börjat rivas och kommer att förvandlas till en ny offentlig park i Phuket Town.

Vår tidigare historia:

Det nya Phuket provinsfängelset i underdistriktet Sri Soonthorn har officiellt öppnat efter två år med fångar helt inflyttade.

Det gamla Phuket-fängelset i Phuket Town kommer att förvandlas till en allmän park med parkeringsplatser.

Phukets guvernör Naroong Woonciew och presidenten för Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Mr. Rewat Areerob inspekterade rivningen som påbörjades tidigare i veckan.

The Old Phuket Prison ligger på Damrong Road i Talad Yai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet. Platsen ligger mitt i staden och ligger på en 40 Rai tomt.

Den exakta kostnaden och hur lång tid projektet tar är inte klart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.