Phuket drabbas av allvarliga översvämningar under rusningstid – VIDEO

Samkong korsning

Phuket -

Många områden i Phuket drabbades av översvämningar under rusningstid efter att regnet fortsatte i två timmar med högvatten som orsakade trafikstockningar i många timmar.

Regnet drabbade många delar av Phuket efter att kraftigt regn började från 5:00 till 7:00 igår (23 november)rd) med högvatten som också komplicerar översvämningar.

Många områden översvämmades som vid Samkong-korsningen till Yaowarad Road, Soi Pa Nieang, Wichit, Boat Plaza, Rassada, Baan Mai Reab och Kuan Lim San i Kathu, och Baan Bang Wan i Kamala.

Det var trafikstockningar på många vägar i översvämmade områden som på Yaowarad Road i Phuket Town, Phra Phuket Kaew Road i Kathu och Sakdidet Road och Chao Fah Tawan Tok Road i Wichit.

Samkong, Rassada

Vatten i Bang Yai-kanalen i Phuket Town sågs rinna ut i havet i Saphan Hin-området.

Baan Bang Wan, Kamala

Baan Bang Wan, Kamala

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.