Kvinnlig ölförsäljare på Bangla Road tar av sig kläderna i protest efter att ha blivit varnad för olaglig försäljning av alkohol

Bangla Road –

En kvinnlig ölförsäljare tog av sig kläderna i protest efter att hon varnats av tjänstemän för olaglig försäljning av alkohol på Bangla Road i Patong.

Vår tidigare historia:

Företagsoperatörer på Bangla Road i Patong uppmanar relevanta tjänstemän att städa upp mat-, dryckesförsäljare och påstås mer än 100 transgenderprostituerade.

Patong Entertainment Business Association (PEBA) ordförande Weerawit Kreuasombat berättade för Phuket Express. "Att sälja alkohol i skumkartonger av försäljare eller pop-up-liknande alkoholbås måste förbjudas eftersom detta är olagligt. Bangla Road är en allmän väg och man kan inte sälja alkohol på vägen."

Under tiden, efter att frågan togs upp av Patong-tjänstemän, fanns det en video av en kvinna som sålde öl i skumkartonger på Bangla Road. Berörda kommuntjänstemän varnade den kvinnliga försäljaren för att det var olagligt att sälja alkohol utan tillstånd, men hon tog av sig kläderna till synes för att protestera mot tjänstemännens varning.

Hon var mitt på Bangla Road där hon inte brydde sig om att många utländska turister tittade på henne och tog videor och foton.

Det var inte omedelbart klart om kvinnan skulle åtalas av polisen i Patong för den livliga protesten mot den nya policyn.

Säljarens identitet undanhölls av Patong-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.