Genting Dream kryssningsfartyg anländer till Patong för första gången

Patong –

Kryssningsfartyget Genting Dream har anlänt till Patong för första gången från Singapore och Malaysia

Ett team av Phuket-tjänstemän ledda av Phukets viceguvernör Amnauy Pinsuwan och Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) chef Natasiri Ronnasiri i morse (23 november)rd) klockan 7 välkomnade turister som har anlänt till Patong från kryssningsfartyget Genting Dream.

Mrs. Nongyao Kirandorn, direktören för Thailands turistmyndighet (TAT) Kuala Lumpur Office berättade för Phuket Express att Genting Dream som reser från Singapore och Malaysia hade anlänt till Patong som tog fem dagar att resa.”

"Genting Dream har 18 nivåer med 1,674 35 rum, XNUMX restauranger, vattenparker, bergsklättring, repbanor och zipline-aktiviteter, spa och mer.

"Det finns cirka 3,000 7 passagerare på Genting Dream. Många av dem besöker Patong och Phuket för en dagsutflykt. The Genting Dream kommer att lämna Phuket klockan 00:23 idag (XNUMX novemberrd).

Samtidigt har det första kryssningsfartyget anlänt till Patong, Phuket förra månaden efter att Covid-19-situationen har lindrats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.