Phuket välkomnar nya direktflyg från Ryssland, ryska turister fortsätter att öka

Phuket -

Phuket -

Phukets internationella flygplats välkomnade ett nytt direktflyg från Ryssland eftersom ryska turister fortsätter att öka i Phuket och Pattaya.

Vår tidigare historia:

Ryska turister packade Azur Airline och Ikar Airline flyg till Pattaya och Phuket, med det förväntade antalet ryska turister som flyger till Thailand för att nå en miljon människor nästa år.

Idag (22 novembernd) på Phukets internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal ett nytt direktflyg från Azur Airlines. Detta är ytterligare ett nytt direktflyg från Vnukovo i Ryssland till Phuket.

Det fanns totalt 335 passagerare på flyget som anlände till flygplatsen. De fick gratis souvenirer från flygplatsen.

Thailand har officiellt hållit sig neutralt i det pågående kriget i Ryssland och Ukraina och har inte deltagit i några förbud eller sanktioner mot ryska medborgare. Processen för en rysk medborgare att få ett turistvisum är också enkel. Som ett resultat har ryssarna börjat återvända i kraft till Thailand och blivit den främsta turistgruppen i Phuket och tvåa i Pattaya, strax efter indianerna.

Vissa kritiker på nätet har dock ifrågasatt hur många av de tusentals ankommande ryssarna som faktiskt är turister som bidrar till den thailändska ekonomin och hur många som är unga ryssar som flyr rädsla för att bli inkallade till kriget.

Välkommen till Phuket från Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.