Motorcykelförare allvarligt skadad efter att ha kolliderat med en bil i Thalang

Thalang –

En motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att han kolliderade med en bil i Thalang.

Thalangpolisen underrättades om olyckan i går (20 novemberth) på Thep Kasattri Road i underdistriktet Sri Soonthorn.

Räddningspersonal och The Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykelföraren, Phon Narapong, 54. Han hade fått allvarliga skador. I närheten hittade polisen den skadade motorcykeln och bilen. Bilföraren, Mrs. Anchaee Chayapiwat, 37, hade också ådragit sig måttliga skador. De båda fördes till närliggande sjukhus.

CCTV-filmer visar att motorcykelföraren gjorde en U-sväng innan han kraschade med bilen som kom från en direkt. Den relevanta polisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder och ansvarsåtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.