Brand skadar restaurangen i Rawai

Rawai-

En brand har skadat en restaurang i Rawai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Rawais brandmän berättade för Phuket Express att de underrättades om branden i natt (18 november)th) klockan 11:51 på en icke namngiven restaurang i Rawai.

De anlände till restaurangen som först brann kraftigt. Branden var snabbt under kontroll på cirka tio minuter. Branden spred sig inte till ett större område och inga personskador rapporterades.

Orsaken till branden undersöks.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.