Kvinnlig tjuv greps i Wichit efter att ha stulit luftkompressorer nio gånger

Wichit –

En kvinnlig serietjuv greps i Wichit efter att hon stulit luftkompressorer nio gånger.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att en kvinna som endast identifierades som fru Yupa lämnade in en rapport om att en tjuv stal en luftkompressor från ett hus i Wichit den 4 novemberth på natten.

Polisen kontrollerade CCTV-bilder där de slutligen har arresterat Monta, 38, den 17 novemberth i Wichit. Hon fördes till Wichits polisstation för att åtalas för stöld på natten.

Monta erkände att hon stal luftkompressorer totalt nio gånger i Phuket. Hon sålde dem för 1,800 900 baht, 1,300 baht och XNUMX XNUMX baht så långt hon kunde minnas.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.