Översvämningar drabbade Phuket i natt och orsakade stora skador - Fototurné

Bangla Road i Patong

Phuket -

Översvämningar drabbar Phuket på natten efter en kort period av kraftigt regn som orsakat kaos och skador.

Dowroong-korsningen i Wichit

Regnet drabbade många delar av Phuket bara på kort tid i natt (15 novemberth).

Låt oss gå till bilderna!

Phuket City
Phuket City

Många vägar och bostadsområden som på Bangla Road, Patong-området, Kamala, Phukets gamla stadsdel och Rassada översvämmades. Vattennivån sjönk under flera timmar.

Phukets gamla stad
Kamala
Phukets gamla stad

Under tiden på Patong Hill fick bilar inte passera från Patong till Kathu körfältet under det kraftiga regnet av säkerhetsskäl i flera timmar innan körfältet tilläts för bilar senare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.