Patong håller evenemanget "PHUKET TASTIVAL Seafood and Gastronomy: Dive Thru Seafood"

Patong –

Eventet "PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood" kommer att hållas i Patong från 17 november till 21 november 2022.

Patongs kommun berättade för Phuket Express att "PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood" kommer att hållas på Patong Beach nära Dolphin Public Park (Loma Park) från 11:00 till 8:00 från 17 november till november 21:a 2022.

Färska skaldjur kommer att serveras vid evenemanget med en "Go Green Active" extrem dyktävling och bevarande dykaktiviteter tillsammans med trevliga sånger på stranden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.