Bangla Road-kontrollpunkter inrättade för att förhindra droger och brott

Patong –

Patongpolisen satte upp kontrollpunkter i båda ändarna av Bangla Road för att förhindra illegala droger och brott.

Patongpolisen berättade för Police Express att i går (14 novemberth) de satte upp två kontrollpunkter i båda ändarna vid ingången och utgången till Bangla Road från 8:00 till 10:00

Polisen kontrollerade varje person som gick in och ut från Bangla-vägen. Målsökningen var efter knivar, vapen och andra vapen, illegala droger, efterlysta misstänkta och för turisternas säkerhet.

Det var oklart om turister fick sitt pass eller ID kontrollerat, om du var där låt oss veta i kommentarerna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.