Båtbesättningsmedlem greps med metamfetaminpiller i Ranong

Phuket -

En båtbesättningsmedlem har gripits med metamfetaminpiller i Ranong.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att de underrättades om att en båtbesättningsmedlem som befann sig på en fiskebåt skulle ta med droger till många människor i Ranong.

Berörda thailändska marinens officerare sökte igenom den misstänkta fiskebåten i Ranong. Åtta metamfetaminpiller hittades totalt. En båtbesättningsmedlem, Mr. Somboon Kundakdee, erkände för polisen att dessa droger tillhörde honom. Han fördes till Pak Nam polisstation i Ranong för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.