Polisens jakt på flera pickup-förare efter tävlingsvideo på Phuket Road går viralt

Phuket -

Phukets trafikpolis jagar flera oidentifierade pickup-förare efter att ett videoklipp av flera lastbilar som tävlar på en väg i Phuket har blivit viralt på sociala medierl media.

Ett videoklipp av modifierade pickupbilar med högt ljud och svart rök som tävlade på natten från en korsning nära Saphan Hin Public Park i Phuket Town har blivit viralt i sociala medier i natt (10 november)th).

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong sa till The Phuket Express, "Vi kontrollerar CCTV-bilder för att hitta dessa förare och rikta rättsliga åtgärder mot dem."

"Phukets trafikpolis patrullerade och kontrollerade också runt Saphan Hin-området efter motorcyklar och bilar som orsakade allmän olägenhet. Fem förare hittades med narkotika och en med en illegal pistol. De fördes till Phukets polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.” avslutade Sermphan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.