Man greps för att ha stulit från stängda byggnader och hotell i Patong

Patong –

En man har gripits efter att ha stulit ledningar och kranar från stängda byggnader och hotell i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de har arresterat en man som endast identifierats som Mr. Kom, 30, i en byggnad på Phra Baramee Road i Patong under den senaste helgen. Han beslagtogs av olika kranar och utrustning som användes för att skruva loss rör.

Gripandet kom efter att polisen meddelats från lokalbefolkningen att det fanns en serietjuv som bröt sig in i stängda byggnader och hotell för att stjäla ledningar, kranar och vattenledningar. Polisen fångade Mr. Kom när han kom ut från en byggnad på Phra Baramee Road.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för nattstöld och inbrott i andra boenden på natten utan tillstånd.

Herr Kom inkom inte omedelbart med en vädjan eller talade med pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.