Två ryssar, en thailändare döda efter tre bilolyckor i Rawai, Phuket

Rawai –

Två ryska medborgare och en thailändare dog efter att en stor cykel, en motorcykel och en taxibil kolliderade i Rawai.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 3:30 tidigt i morse (4 november) på Wiset Road i Rawai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Chalong-polisen rapporterar att räddningsarbetarna anlände till platsen för att hitta den skadade stora cykeln, motorcykeln och taxibilen på vägen. I närheten hittade räddningspersonal kroppen av den 35-årige ryska mannen som ryttar på cykel. En 29-årig rysk kvinna, passageraren som hittades i närheten, dödförklarades senare på ett sjukhus. (Phuket Express undanhåller deras namn i väntan på ambassad och familjemeddelande)

En andra mindre skadad motorcykel hittades också på vägen. En oidentifierad utländsk manlig förare och hans manlige utländska passagerare hade ådragit sig olika skador. En 26-årig kvinnlig thailändsk passagerare dödförklarades senare på ett lokalt sjukhus.

Den skadade taxibilen hittades vid sidan av vägen med Mr. Niphon Sanguannam, föraren, som väntade oskadd på platsen.

Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder. Det var inte omedelbart klart hur händelseförloppet var i kraschen.

Under tiden igår (3 november) en singaporeansk motorcykelförare har dött efter att ha kraschat in i en lastbil i Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.