Loy Krathong-festivalen i Saphan Hin, Phuket är igång

Phuket -

Loy Krathong-festivalen och OTOP-evenemanget på Saphan Hin i Phuket Town är igång.

Festivalen öppnade officiellt i går kväll (2 novembernd) och leddes av Phukets viceguvernör Amnuay Pitsuwan och presidenten för OTOP Traders Surat Thani från avdelningen för samhällsutveckling, Mrs. Pattree Kongkaew.

Mrs. Pattree berättade för The Phuket Express, "Vi har fortsatt att utveckla OTOP-projektet (One Tambol One Product). Vårt mål är att stärka den lokala ekonomin. OTOP-evenemanget är i Loy Krathong Festival i Saphan Hin i år från och med den 30 oktoberth till november 8th. Många OTOP från hela Thailand presenteras på festivalen med konserter och god mat också.”

https://tpnnational.com/2022/11/02/lunar-eclipse-will-occur-on-loy-krathong-night-in-thailand/

Loy Krathong infaller tisdagen den 8 november, också en månförmörkelse.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.