En annan lokal rutt från Kathu till Patong kommer att vara klar att användas om två veckor

Patong –

En annan lokal väg från Kathu till Patong kommer att vara klar att användas inom två veckor med stöd av donationer från privata sektorer.

Vår tidigare historia:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

Motorcyklar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road.

Vägarbetet byggs av Patong Development Foundation. Rutområdet är donerat av Preecahwut Keesin, grundaren av stiftelsen och andra privata sektorer. Många privata sektorer donerade pengar till vägarbetet.

Mr. Preechawut Keesin berättade för Phuket Express, "Ruten går från Tiger Shrine på Patong Hill till Gokart Speedway i Kathu som är cirka 2.5 kilometer. Denna väg kommer att tillåta motorcykel- och bilanvändare som förväntas vara klar att användas om två veckor. Vi får inte missa den kommande högsäsongen. Detta är för att Patongs ekonomi ska kunna återhämtas.”

Samtidigt en lokal genväg från Chalong till Patong kommer att renoveras för trafikanter.

En annan lokal väg från Kathu till Patong Hill kommer att renoveras för motorcykelanvändare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.