Norsk man greps i Trang efter att ha stulit taxi från Krabis flygplats

Sanook

Krabi, Thailand –

En norsk man har gripits i Trang efter att han stulit en taxibil från Krabis flygplats.

Huay Yod-polisen i Trang underrättades från Nuea Khlong-polisen i Krabi för att blockera taxibilen som stals av en utländsk man på väg till Trang igår (31 oktober).

Huay Yod-polisen hittade taxibilen vid en lokal livsmedelsbutik på Phet Kasem Road (Wang Wiset – Hauy Yod) i Khao Koab-distriktet, Huay Yod-distriktet.

Den norske mannen köpte lite drinkar i mataffären. Polis dök upp innan han sprang in på en toalett inne i mataffären. Mannen gick senare med på att komma ut efter att ha förhandlat med poliser. Han fördes till Huay Yod-polisstationen innan han fördes tillbaka till Nuea Khlong-polisstationen. Taxibilen skadades också efter vad som såg ut att vara en bilolycka som den norske mannen hade hamnat i.

Trangs turistpolis berättade för Phuket Express att mannen är norrman, men han uppgav inte sitt namn eller ålder. Trangs turistpolis uppgav att den misstänkte inte samarbetade med advokater och ville inte förklara varför han stal taxin.

Taxiägaren Mr. Suthep, 53, sa till thailändska medier: "Den utländska mannen ville åka till en busstation. Jag tackade nej eftersom jag redan hade ett annat kundmöte. Medan jag satt längst bak i bilen hoppade den utländska mannen in i förarsätet och körde iväg min taxibil. Jag försökte stoppa honom men misslyckades."

Den norska mannen står inför flera anklagelser, inklusive motstånd mot arrestering, flyende arrestering och grov bilstöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.