Naken brittisk man fångade när han vandrade runt stranden på Samui Island

FOTO: MGR Online

Samui Island, Surat Thani –

En naken brittisk man fångades på en strand på ön Samui.

Samuis polis underrättades under den gångna Halloween-helgen om att en naken utländsk man hittades gående upp och ner i havet vid Baan Mae Nam Beach i Mae Nam sub-distrikt.

De kom till platsen för att hitta den nakna utlänningen i havet. Båtförare försökte hjälpa honom men han simmade iväg. Den utländska mannen drogs senare upp ur vattnet och bad att få ta på sig kläder.

Kapten Aroon Moosikim från Surat Thani Immigration Office berättade för Phuket Express, "Han är en 30-årig brittisk man som nyligen anlände till Thailand med turistvisum. Han bor på en resort i närheten. Han sa att han gick med i ett parti men han kan inte komma ihåg något annat. Han sa också att han vill få alla att träffa Gud."

Surat Thani brottsbekämpning planerade att drogtesta mannen och anklaga honom för offentlig oanständighet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.