Kryssningsfartyget "SPECTRUM OF THE SEA" återvänder till Patong

Patong, Phuket –

Kryssningsfartyget "SPECTRUM OF THE SEA" har återvänt för andra gången med 4,000 XNUMX turister som besöker Patong och Phuket.

Vår tidigare historia:

Ett team av Phuket-tjänstemän ledda av Phukets guvernör Narong Woonciew och Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) direktör Natasiri Ronnasiri den 24 oktoberth välkomnade turister som har anlänt till Patong från kryssningsfartyget "SPECTRUM OF THE SEA".

Idag (29 oktoberth) kryssningsfartyget har återvänt till Patong igen. Cirka 4,000 XNUMX turister besökte Patong och Phuket denna gång för en dagsutflykt.

Thailands turistmyndighet i Phuket Office har förväntat sig att varje gång kryssningsfartyget besöker ska generera minst 20 miljoner baht. Phuket Express noterar hur detta antal fastställdes är inte klart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.