UPPDATERING: Patong Road reparationsarbetet fortsätter

Patong, Phuket –

Det tillfälliga reparationsarbetet på Patong-vägen har påbörjats som kommer att ta cirka två veckor.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

Nu till uppdateringen:

Direktören för Phuket Highway Department Mr. Yuttana Pitak sa till Phuket Express: "Reparationsarbetet har påbörjats idag (26 oktober)th) vilket tar cirka 14 dagar. Budgeten för det tillfälliga reparationsarbetet är cirka 4.9 miljoner baht.”

Phukets guvernör Narong Woonciew sa till Phuket Express: "Vi försöker fixa vägen så snart som möjligt. Vi förstår att denna väg är en av Phukets viktigaste ekonomiska vägar. Många människor och företagare lider.”

Phuket Express noterar att detta bara är en tillfällig åtgärd och permanenta vägreparationer kommer sannolikt att ta månader.

Samtidigt en lokal genväg från Chalong till Patong kommer att renoveras för trafikanter.

Kathu-tjänstemän undersöker en annan naturlig väg från Kathu till Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.