Tjuvar stjäl från två närbutiker i Wichit på en natt, båda greps senare

Wichit –

Tjuvar stal från två närbutiker i Wichit på en natt.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (25 oktoberth) vid 10:40 fick de besked om att två misstänkta stal från en närbutik i Wichit.

Efter det vid 11:00 PM meddelades de igen om att två misstänkta stal från en annan närbutik i Wichit. Den här gången greps en av de misstänkta Mr. Tananuwat, 29, av personal medan den andra misstänkte rusade iväg på en motorcykel. Tananuwat testade positivt för droger och erkände att han använde lite kristallmetamfetamin.

Igår (26 oktoberth) Wichit-polisen arresterade den andra misstänkte Mr. Chitnupong, 30. Från honom togs två metamfetaminpiller och 0.34 gram kristallmetamfetamin. Han erkände att använde åtta metamfetaminpiller innan han stal från de två närbutikerna.

Båda av dem stod åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger och stöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.