Kathu-tjänstemän undersöker en annan naturlig väg till Patong

Kathu –

Kathu-tjänstemän undersöker en annan naturlig väg från Kathu till Patong.

Våra tidigare berättelser:

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

En väg som leder till Patong Hill från Kathu i Phuket stängs nu tillfälligt av efter att den har börjat kollapsa från ett jordskred.

En lokal genväg från Chalong till Patong kommer att renoveras för trafikanter.

Nu till uppdateringen:

Igår (24 oktoberth) Kathu-tjänstemän ledda av Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun och Patongs vice borgmästare Mr. Kittisan Kuru undersökte en annan naturlig väg från Kathu till Patong.

Herr Siwat sa till Phuket Express, "Ruten är nära en gokart-speedway nära ett elefantläger före Kwan Yang."

Undersökningen syftar till att hitta ett annat sätt för tillfällig transport medan en del av huvudvägen från Kathu till Patong Hill (Phra Baramee Road Road nr 4029) är tillfälligt stängd”, tillade Mr. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.