UPPDATERING: Vänner till försvunnen ryska i Phuket erbjuder 10,000 XNUMX USD för att hitta henne

Phuket -

Vänner till den försvunna ryska kvinnan i Phuket erbjuder 10,000 XNUMX US-dollar för alla som har information och ledtrådar för att hitta henne.

Våra tidigare berättelser:

En 53-årig kvinnlig rysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet.

En försvunnen rysk kvinna sågs senast efter att ha gått i havet i Thang och lämnat sina kläder och skor på en strand.

Nu till uppdateringente:

Phukets guvernör Narong Woonciew sa till Phuket Express: "Idag (24 oktober) har sökandet på dag fyra efter Elena, 53, rysk medborgare fortsatt. Cirka 150 personer i sökteamet har försökt söka överallt där de kan så snabbt som möjligt.”

"Sökteamen gick längs Nai Thong Beach inklusive en skog i närheten. Samtidigt har marin sökning fortsatt på båtar och vattenskoter samt på en helikopter. Sökandet har utökats till större områden.” Tillade guvernören.

Det har rapporterats att Elenas vänner erbjuder 10,000 XNUMX US-dollar till alla som har information som leder till att hitta henne. De som är intresserade bör kontakta polisen i Phuket-området med tips.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.