Utlänning på kanot räddad efter att ha kämpat med vågorna i Thalang

Thalang –

En utlänning på en kanot har räddats efter att ha kämpat med vågor nära en strand i Thalang.

Thalang distriktets tjänstemän rapporterade i går (21 oktober) att en oidentifierad utländsk man gick i havet på en kanot vid Nai Thon Beach där röda flaggor som varnade för att hålla sig borta från vattnet satts upp på grund av starka vågor i havet.

Den utländska mannen höll på att slås med vågor och träffade några stenar nära stranden. Ytterligare en utländsk man såg händelsen och hjälpte till att rädda mannen i knipa. Den utländska mannen på kanoten räddades tillbaka till stranden där han endast ådrog sig lindriga skador. Under tiden fick den utländska mannen som hjälpte kanotföraren många repor på ryggen.

Myndigheterna i Phuket har återigen bett turister och invånare att lyda flaggor och varningar på stränderna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.