UPPDATERING: En del av Bypass Road i Rassada är fortfarande stängd på grund av rädsla för fler jordskred

Rassada –

En del av Bypass Road som är en av flera större vägar i Phuket fortsätter att vara stängd på grund av rädsla för fler jordskred under en övergiven byggnad på norrgående körfält.

Vår tidigare historia:

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

Nu kommer uppdateringen:

I morse (21 oktoberst) Phukets guvernör Narong Woonciew har inspekterat området kring Bypass Road för att överväga hur riskabelt det är att eventuellt orsaka fler jordskred.

Phukets trafikpolis rapporterade idag (21 oktober) att Phukets guvernör har beordrat en tillfällig stängning av Chalermprakiat Rama 9 Road (förbifartsväg) i Rassada sub-distrikt, Mueang Phuket-distriktet för säkerhets skull.

Stängningen är på den norrgående körfältet från U-svängen nära Sri Suchart Housing Estate till U-svängen framför Outlet Mall som är cirka en kilometer.

Samtidigt måste bilister på väg ut från staden Phuket använda samma körfält på södergående körfält med bilister på väg in till staden istället för enkelriktat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.