Vägen som leder till Patong Hill börjar kollapsa efter jordskred

Patong –

En väg som leder till Patong Hill i Phuket har börjat kollapsa efter ett jordskred.

Bilister som är på väg från Kathu till Patong Hill rapporterade skadan klockan 3:30 i eftermiddags (19 oktober). På ena sidan av vägen började marken glida vilket har fått ner vägytan och skyddsräcket.

Trafikanter som är på väg till Patong Hill varnas för att undvika att använda vägen. Myndigheterna är medvetna om skadorna och säger att åtgärder kommer att vidtas så snart det kraftiga regnen upphör.

Regnet fortsätter i Phuket i eftermiddag och orsakar ytterligare översvämningar, jordskred och allmänna problem över hela ön som vi har rapporterat på The Phuket Express hela dagen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.