UPPDATERING: Kropp som hittades på Phangan Island bekräftas som försvunnen rysk man

FOTO: MGR Online

Phangan Island, Surat Thani –

En kropp som hittades på Phangan Island har bekräftats vara en försvunnen rysk man.

Vår tidigare historia:

Phanganpolisen underrättades från en Myanmars medborgare som utforskade ett skogsområde om att mänskliga kvarlevor hittades i en tjock skog nära Kee Rad Hill som ligger en kilometer från Phangans sjukhus.

Nu till vår uppdateringsberättelse:

Surat Thani immigrationschef överste Supparuek Pankosol berättade för lokalpressen ytterligare detaljer, "En väska hittades nära kroppen med ett pass som positivt identifierade Mr. NIKITA GRIGOREV, 30, en rysk medborgare med fyra bilder och 300 baht i väskan. ”

"Förra månaden hade PAVEL CHETVERTINOVSKII, 35, rysk medborgare, lämnat in en rapport till Koh Phangans polis att hans vän NIKITA hade försvunnit från Koh Phangans sjukhus medan han behandlades för depression."

"Polisen inledde en sökning och kontrollerade CCTV-bilder men lyckades inte hitta honom förrän hans kropp hittades en månad senare i ett kraftigt skogsområde. Men hans dödsorsak har ännu inte identifierats, tillade överste Supparuek.

Det fanns inga tecken på felspel, konstaterade överste Supparuek. Polisen arbetar för närvarande med antagandet att den ryske mannen flydde från sjukhuset in i djungeln, blev desorienterad och vilse och gick bort.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.