Kropp hittades på Phangan Island tros vara försvunnen rysk man

FOTO: MGR online

Phangan Island, Surat Thani –

En kropp hittades på Phangan Island och tros vara en försvunnen rysk man.

Igår (12 oktoberth), meddelades Phangans polis från en Myanmar-medborgare som utforskade ett skogsområde om att mänskliga kvarlevor hittades i en tjock skog nära Kee Rad Hill som ligger en kilometer från Phangans sjukhus.

Polis och sjukvårdspersonal anlände till platsen i skogen för att hitta de svårt förfallna kvarlevorna av en man. Inga tecken på kamp eller fysiskt bråk hittades på hans kropp. Polisen trodde att mannen dog minst en månad innan hans kropp återfanns. Polisen trodde också att mannen hade varit psykiskt sjuk och möjligen i psykos och blivit vilsen och förvirrad i djungeln och så småningom gick bort av uttorkning.

Vänner till den försvunne mannen kom senare till Phangans polisstation. De ska ha bekräftat att mannen var den 30-årige ryska vännen baserat på en första granskning av bevisen (Phuket Express undanhåller hans fullständiga namn i väntan på slutlig identifiering).

Vännerna hade tidigare lämnat in en polisanmälan om att mannen hade varit försvunnen från Phangans sjukhus medan han behandlades för psykisk ohälsa, efter att ha flytt från sjukhuset.

Ett DNA-test måste dock genomföras för att helt identifiera mannens kropp.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.