Tre underhållningspersonal på Bangla Road, Patong greps med droger efter att ha sålt falskt kokain till turister

Patong –

Tre underhållningspersonal på Bangla Road i Patong har gripits med droger efter att ha sålt falskt kokain till turister.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express i går (11 oktober)th) att de har arresterat tre misstänkta som är Mr. Soonthorn Bidchamart, 48, från Pattani, Areefun Bidchamart, 25, och Ms. Toiyeeya Yoonu, 49, båda från Narathiwat.

Från dem beslagtogs 89 metamfetaminpiller och 0.29 gram kristallmetamfetamin. De greps i ett hyresrum i Patong.

Gripandet kom efter att polisen först arresterade Soonthorn och Areefun som enligt uppgift attackerade turister fysiskt förra månaden. De sålde också droger till turister och erkände att de sålde falskt kokain.

Alla tre står åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Det framgick inte om turisterna också åtalades och de var inte identifierade eller namngivna i rapporten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.