Oidentifierad flicka skadad från att surfa på Kamala Beach

Kamala-

En oidentifierad flicka har ådragit sig skador från att surfa på Kamala Beach.

Kamalas räddningsteam rapporterade att de underrättades om incidenten i går (2 oktobernd) vid Kamala Beach, Kathu-distriktet.

De kom till stranden för att hitta flickan som hade fått huvudskador. Hon fördes till ett lokalt sjukhus. Phuket Express noterade att hennes ålder, namn och nationalitet inte angavs.

Starka vågor och vindar har varit närvarande nyligen i Phuket på grund av olika stormar och högtryckssystem i den allmänna närheten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.