Phuket och Andaman-provinserna är kandidater för att vara värd för det 33:e SEA Games

Phuket -

Phuket och Andaman-provinserna är kandidater för att vara värd för det 33:e SEA Games under de kommande tre åren (2025).

Sportskommittén besökte Phuket tidigare i veckan efter att Phuket och Andaman-provinserna valdes ut som kandidater för att vara värd för det 33:e SEA Games

Idrottskommittén föreslår att man väljer sportarenor som har 20,000 XNUMX plusplatser för åskådare. Phuket föreslår Surakul Stadium i Phuket Town.

Phukets guvernör Narong Woonciew sa till Phuket Express, "Om Phuket och Andaman-provinserna valdes att stå värd för det 33:e SEA Games, kommer detta att vara ett bra tillfälle att stödja Phuket att vara en "Sportstad" såväl som att stödja sportturism."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.