UPPDATERING: Två minibussförare överlämnar sig till polisen efter att video där de bråkar om tips har blivit viral i Phuket

Phuket -

Två minibussförare presenterade sig för polisen efter att ha attackerat andra förare framför en berömd souvenirbutik i Phuket.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp av minivansförare slåss medan utländska turister tittade på dem i en berömd souvenirbutik i Phuket har blivit viralt i sociala medier igår (20 september)th).

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong berättade för The Phuket Express, "En av förarna, Mr Chanon, hade skadats av ett hugg i huvudet. Han sa att han inte känner de andra minibussförarna personligen."

"Förarna som var inblandade i bråket var besvikna över att få tips (provision) från att ta kunder till souvenirbutiken men någon annan ska ha hoppat i kö för att få pengar från butiken istället." Generalmajor Sermphan förklarade.

"De två huvudmisstänkta förarna är Nattaphon och Piya (fullständiga namn släpps inte) som skyndade iväg efter händelsen. Men de presenterade sig senare för Thalang-polisen. De använde en liten yxa för att attackera Mr. Chanon. De sa att Chanon såg fel på deras ansikte, vilket var en utmaning att slåss efter konflikten om tips.” Generalmajoren tillade.

Polisen och Phuket Land Transport Office-tjänstemän fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.