Rysk motorcykelförare dör efter att ha kraschat in i minivan i Karon

FOTO: Pen Pak Pen Siang

Karon –

En rysk motorcykelförare har senare dödförklarats efter att han krockade med sin motorcykel i en minivan i Karon.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i eftermiddags (20 septemberth) på Karon – Patong Road i Karon.

De första insatserna kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel och en skadad minibuss på Karon-vägen i en kurva. I närheten hittade teamen en rysk man som hade fått allvarliga skador liggande på vägen. Han blödde kraftigt från huvudet och var medvetslös. Han fördes till ett lokalt sjukhus men dödförklarades senare.

Den ryske mannens namn och ålder lämnades inte ut till pressen av räddningstjänsten.

Vittnen berättade för The Phuket Express att den ryska motorcykelföraren hade tappat kontrollen i kurvan innan han kraschade in i minivanen. Polisen fortsätter dock sin utredning.

De åkande och föraren av minivanen skadades inte, även om de inte identifierades och avböjde att prata med pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.