Marinpolisen griper beväpnat par som påstås ha stulit från båtar vid Phukets pir

Phuket -

Phukets marinpolis har gripit ett beväpnat par som påstås ha stulit från båtar vid en brygga i Phuket.

Phukets marinpolis berättade för Phuket Express fredag ​​kväll (16 septemberth) att de har arresterat en man och en kvinna vid en brygga i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Phuket Marine Police släppte dock inte namnen eller annan information om paret. En av duon var beväpnad.

Gripandet kom efter att marinpolisen fått rapporter från båtoperatörer nära Tha Jeen-kanalen om att föremål i deras båtar var stulna. Phukets marinpolis fortsatte sin utredning för att arrestera de två misstänkta.

De misstänkta fördes till Phukets polisstation. De stod åtalade för pirinvasion på natten, båtstöld, olagligt innehav av skjutvapen och att bära en pistol offentligt utan tillstånd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.