Royal Thai Navy räddar utlänningar efter att en yacht går sönder i Krabi

Krabi –

Royal Thai Navy räddade flera utlänningar efter att deras yacht gick sönder mitt ute i havet i Krabi.

Igår, (15 september) underrättades Royal Thai Navy i Krabi om den trasiga yachten nära Lan Ta Noi Island tio meter från stranden.

Royal Thai Navy gick ut för att söka efter yachten, vilket tog ungefär en timme att hitta fartyget från den plats de skickade. Flera utlänningar hittades på yachten i väntan på hjälp. Lokala fiskebåtar ombads att dra tillbaka yachten till stranden.

Utlänningarna avböjde att uppge sina namn eller nationaliteter till pressen och det var inte omedelbart klart vad som hade gått fel på yachten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.